Våra boenden

Våra boenden

På Grönfjälls fritidsby finns boende i olika storlekar, bekvämlighet och pris. Det finns totalt 50 bäddar som nyttjas av skoteråkare, fiskare, jägare, längdskidåkare och vandrare. Många utförsåkare bor också på fritidsbyn eftersom Kittelfjäll, en av Sveriges största skidort, bara ligger 13km från Grönfjäll. Grönfjälls fritidsby erbjuder boende året om.

Stugan Tallen

Tallen är vår största stuga, högt belägen med vacker utsikt över byn och fjällen. Stugan är utrustad med två separata sovrum, ett med två våningssängar och ett  med en dubbelsäng som du enkelt drar isär för två enkelsängar.  I Tallens allrum står en braskamin, ved finns att hämta i vårt vedhus. Stugan har ett fullt utrustat kök samt toalett och dusch.

Grundpris: 
650 kr/dygn
4 550 kr/vecka

Påskveckor:
750 kr/dygn
5 250/vecka

6 bäddsstugor (6st)

Våra stugor är högt belägna med utsikt över byn och fjällen, utrustade med två stycken våningssängar, en enkelsäng och en bäddsoffa. I sexbäddsstugornas allrum står en braskamin, ved finns att hämta i vårt vedhus. Stugorna har ett fullt utrustat kök samt toalett och dusch.
 
Grundpris:

600 kr/dygn
4 200kr/vecka

Påskveckor:
700 kr/dygn
4 900kr/vecka

Stugan Renen

Renen är en mysig fyrbäddstuga, utrustad med en våningssäng där underslafen är 120 cm och en bäddsoffa. Perfekt för er som är två, eller den lilla familjen. I allrummet står en braskamin, ved finns att hämta i vårt vedhus. Stugan har ett fullt utrustat kök samt toalett och dusch. 

Grundpris: 
550 kr/dygn
3 850 kr/vecka

Påskveckor:
650 kr/dygn
4 550 kr/vecka

Stugan Järven

Järven är en mysig 4bäddstuga, utrustad med två sängar och en bäddsoffa.

Perfekt för er som är två, eller den lilla familjen.
Stugan har ett fullt utrustat kök samt toalett och dusch.

Grundpris: 
550 kr/dygn
3 850 kr/vecka

Påskveckor:
650 kr/dygn
4 550 kr/vecka

 Lägenheten Uttern

Uttern är en mysig fyrbäddslägenhet, utrustad med två sängar och en bäddsoffa.

Perfekt för er som är två, eller den lilla familjen.
Lägenheten har ett fullt utrustat kök samt toalett och dusch.

Grundpris:
550 kr/dygn
3 850 kr/vecka

Påskveckor:
650 kr/dygn
4 550 kr/vecka

Annexet

Annexet består utav 4 rum, varje rum är utrustat med två enkelsängar, en bäddsoffa och tv. De gemensamma utrymmena består av ett komplett kök med fyra bord samt stolar, två toaletter och en dusch.
Är perfekt att hyra vid ett större sällskap.

Grundpris:
200 kr/pers o dygn 

Mården

Mården är en mysig fembäddslägenhet, utrustad med två sängar, en bäddsoffa och en ihopvikbar gästsäng. Lägenheten har ett fullt utrustat kök samt toalett och dusch. Exklusivt för Mården är att den även är utrustad med bänkdiskmaskin samt WIFI.
 

Grundpris: 
650 kr/dygn
4 550 kr/vecka

Påskveckor:
750 kr/dygn
5 250 kr/vecka

Grönfjälls husvagnscamping

Husvagnscampingen består av 12 stycken platser för uppställning av husvagn och husbil där varje campingplats har tillgång till el och antennuttag för tv. Vår camping är en naturcamping där grus o gräs blandas med fjällbjörkar och växter. 
Självklart är ni välkomna att övernatta hos oss med tält.

Servicehuset består utav två toaletter och en dusch som startas av en myntautomat där ni  betalar med tiokronorsmynt. Det  går utmärkt att ta ut och växla pengar i receptionen som har öppet alla dagar 09.00-17.00.
I servicehuset finns även tillgång till en diskbänk, medtag eget diskmedel och diskborste.
I samma byggnad finns ett rum för tömning av latriner.

I vår mysiga grillkåta på campingen finns möjlighet att göra upp eld för att tillaga en god lunch, eller varför inte bara sitta och umgås? I kåtan eldar vi enbart med björkved vilket ni kan köpa i receptionen och självklart städar man efter sin vistelse.

Säsongsuppställning vinter

6 500 kr + egen elförbrukning som avläses med elmätare.
(Campingen fullbokad under vintersäsongen -19,-20)

Dygnsuppställning

200 kr/dygn inklusive el.